DE GROOTSTE VAKBEURS VOOR AUTOPROFESSIONALS IN DE BENELUX
25.03.2018 - 28.03.2018

Emm international

Hal 6 B05

First in non-paint
EMM is wereldwijd actief en heeft haar hoofdvestiging in Nederland. Daarnaast beschikt zij over eigen vestigingen in vele landen en werkt zij samen op basis van joint ventures. Centraal staat de ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen voor alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken. Hierbij gaat het onder andere om handige disposables zoals mengbekers, praktische gereedschappen en robuuste afzuigsystemen. Belangrijke sectoren zijn de autoschadeherstelmarkt, de scheeps- en jachtbouw en de industrie. EMM beschikt over de merken Colad, Hamach, Ronin Tools en Tander. Daarnaast levert zij producten onder private label.

 

Together make one
Nooit eerder veranderde er zoveel om ons heen als nu. Op maatschappelijk, cultureel en conjunctureel gebied. Meer dan ooit is er behoefte aan een duidelijke en overtuigende focus. Daarom neemt EMM nadrukkelijk initiatieven die bijdragen aan de toekomst van de bedrijfsketen. In een wereld die sneller verandert dan ooit, willen wij van en met elkaar leren!

 

Work together
Dealers en eindgebruikers worden uitgedaagd nieuwe keuzes te maken. EMM is toegewijd om hen daarin te ondersteunen en te helpen met het maken van de beste keuzes. De mogelijkheid om steeds te kunnen verbeteren ontstaat door mensen te verbinden en werkwijzen te optimaliseren. De organisatie versterkt haar dealers én eind- afnemers door co-ondernemerschap. EMM stelt zich op als een toegewijde coach, welke op deze manier direct kan bijdragen aan het succes van haar dealers en eindgebruikers.

 

Innovate together
Samen met dealers en eindgebruikers ontwikkelt EMM producten, zorgen zij dat deze beschikbaar zijn in bestaande en nieuwe markten en dragen zij bij aan het verbeteren van werkomstandigheden en het werkplezier. Professionals nemen alleen genoegen met de beste producten. Daarom innoveert EMM doorlopend het assortiment van haar merken. Dat doen we opdat u werkelijk alles uit uw vakmanschap kunt halen. We luisteren dan ook heel goed naar uw wensen. Deze wensen koppelen wij aan nieuwe werkwijzen, toepassingsmogelijkheden en materialen.

Contactgegevens van bedrijf

Emm international bv

Marsweg 59

8013 PE Zwolle

Nederland
 

+31 38 467 6600

info@emm.com

http://emm.com/nl/