DE GROOTSTE VAKBEURS VOOR AUTOPROFESSIONALS IN DE BENELUX
25.03.2018 - 28.03.2018

Test

Hal 6 B16

Al meer dan 25 jaar is Arnott de innovator op het gebied van luchtvering vervangingsproducten. Arnott is de wereldwijde marktleider in het produceren van hoge kwaliteit aftermarket luchtveringsproducten en accessoires.

De nieuwe vestiging in de Europese Unie voorziet de volledige EU-zone van nieuwe en gereviseerde producten, waarvan enkele voorheen niet te koop waren buiten Noord-Amerika. De Europese vestiging in Nederland biedt lokale verkoop en ondersteuning, snellere verzending, betaling in euro’s, een fullservice autowerkplaats, en een makkelijkere manier voor het groeiend aantal Europese klanten om gebruikte luchtveringsonderdelen aan Arnott te retourneren of te verkopen.

Het Amerikaanse hoofdkantoor van Arnott Air Suspension is gevestigd in Florida. Op een bedrijfsterrein van 8,5 hectare staat bijna 28.000 m² aan gebouwen voor de huisvesting van diverse productielijnen, machines voor lasersnijden, moderne distributiefaciliteiten en een meertalige, telefonische klantenservice. Onlangs heeft Arnott ook nog een technisch onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van 6000 m² geopend voor het ontwikkelen en produceren van luchtveringsproducten, geheel in lijn met de slogan: “Engineered to Ride, Built to Last”. De Arnott faciliteit heeft ook het revisie centrum en verf afdeling uitgebreid, een test track, en een enorm magazijn waar de grondstoffen en onderdelen worden opgeslagen en klaar zijn voor montage.

Het succes van Arnott is grotendeels te danken aan de dagelijkse aandacht voor kernzaken: uitmuntende klantenservice, onderdelen van de hoogste kwaliteit en betaalbare producten met een superieure garantie. Arnott blijft niet alleen groeien met nieuwe magazijnen in Amerika en daarbuiten, maar blijft ook innoveren door zeer veel onderzoek te doen naar de ontwikkeling van nieuwe producten. Elke maand worden er nieuwe onderdelen ontworpen en gedistribueerd via toonaangevende distributeurs van auto-onderdelen. We mogen dus stellen dat Arnott klaar is voor de toekomst en zijn plaats als wereldleider in aftermarket-producten voor luchtveringen zal verstevigen.

Onze cultuur van kwaliteit en intense inzet voor klanttevredenheid heeft ervoor gezorgd dat Arnott vandaag de dag een wereldwijde leider is. Onze uitgebreide garantie- en retourbeleid heeft het vertrouwen van vele klanten, installateurs, onderdelen winkels, en distributeurs verdiend en heeft Arnott een reputatie als de toonaangevende fabrikant van aftermarket luchtvering vervangingsproducten veilig gesteld.

Contactgegevens van bedrijf

Test nv

test

test test

Test
 

test

eline.lingier@artex.be

test.be

Dit is een onderschift.

Dit is ook een onderschift.